Despre noi

Echipa Globiz a demarat afacerile în România încă din anul 2002. Compania mamă, Globiz International KFT din Ungaria, are peste 20 de ani de experienţă în activităţi comerciale, având reprezentanțe deschise şi în Germania, Slovacia, Serbia, Marea Britanie.

 

Suntem importator unic în România pentru produsele comercializate sub nume de mărci recunoscute în Europa: Carguard, MNC, Maxwell-Digital, Phenom, Handy, etc. și oferim aceste produse pe piață la prețuri competitive.

 

Oferim mai mult de 2.000 de tipuri de produse, de exemplu: aparate audio profesionale, scule, genți pentru scule, produse pentru tehnica de lipire, acumulatoare, baterii, multimetre, accesorii pentru montaje, prelungitoare, adaptoare şi accesorii auto.

 

Comenzile se livrează în maxim 48 ore în toată țara, şi oferim 2-3 ani garanție pentru accesorii auto, electrice şi electronice. Periodic expediem newslettere. Astfel, aveti acces la informatii actualizate şi oferte promotionale. Agenții noştri sunt la dispoziția dumneavoastră pentru orice informații suplimentare.

Magazinul nostru virtual funcționează permanent, încă din anul 2007. Aici puteți identifica cu uşurinţã toate informațiile necesare despre produsele şi serviciile noastre, conținuturi descărcabile şi descrierea detaliată, în asociere cu imaginea vizualã a produselor ofertate.

Oferta noastră se adresează următoarelor categorii de clienți, persoane juridice:

  • lanțurilor de magazine, de tip hypermarket;
  • magazinelor specializate pe grupele de mărfuri: piese auto și accesorii, bricolaj, electrice și electronice;
  • reprezentanțe auto;
  • service auto;
  • alte companii, domeniul servicii montaje electrice.

Portofoliul de clienți se remarcă prin numărul considerabil de parteneri de prestigiu, care se bucură de toată atenția noastră. Prin calitatea produselor și serviciilor oferite, prin profesionalism și promptitudine, răspundem celor mai exigente cerințe manifestate de clienții noștri.