Acord GDPR

Îți mulțumim pentru interesul acordat până acum, în calitate de client al GLOBIZ GROUP SRL, al site-ului www.GLOBIZ.ro
Așa cum am făcut-o și până acum, te asigurăm ca GLOBIZ GROUP îți respectă viața privată, îți păstrează datele personale în siguranță și respectă confidențialitatea comunicării cu tine.


În conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679, prelucrăm datele tale (de exemplu nume, prenume, e-mail, telefon etc) în scop contractual (de ex. pentru facturare în cazul achiziției de produse), pentru a-ți trimite cele mai noi știri sau varianta digitala a revistei, sau pentru a te ține la curent cu produsele, serviciile noastre și/sau evenimentele pe care le organizăm.


Datele tale de contact se află în baza noastră de date, deoarece au fost obținute în mod direct, ca partener contractual sau ca urmare a achizitionarii de produse de la GLOBIZ GROUP, sau a înregistrării tale la newsletter-ele noastre, a oferirii cartii de vizita sau a completării de către tine a unor formulare standard din cadrulal site-ului www.GLOBIZ.ro, sau la participarea expozitiilor si a evenimentelor la care noi am participat, in urma inregistrarii la evenimentele organizate de noi sau datorita publicarii in medii de informare care au caracter public.


Ca și până acum, misiunea noastră este aceea de a transmite știri, evenimente și informații pe care le considerăm de interes pentru toti cei implicati in industrie, si am evitat orice conținut de tip spam. Sperăm că de-a lungul timpului e-mail-urile noastre ți-au fost utile și ți-au furnizat informațiile de care aveai nevoie. Pentru ca relația noastră de lungă durata să continue, avem nevoie de acordul tău.


Dacă nu ești de acord cu prelucrarea datelor tale de către GLOBIZ GRUP SRL, te rugăm să ne semnalezi acest lucru prin e-mail la adresa comenzi@globiz.ro sau telefonic, la numărul +40 728 777 776 (disponibil de luni până vineri între orele 9.00 și 17.00).