Foaie de silicon pentru întindere precisă, pe care o puteți folosi pentru a face rapid un tort rotund, pătrat sau dreptunghiular din orice aluat.
Are o gamă largă de utilizări: pentru servirea aluatului pentru pizza, prăjituri, turtă dulce, bază pentru tort, fondant, etc.
Se potrivește în spații mici: se potrivește în sertar atunci când este pliată sau înfășurată.
Ușor de curățat: aluatul rămas poate fi îndepărtat cu ușurință
Scara de măsurare în cm de pe partea laterală și șabloanele circulare din mijloc te vor ajuta să întinzi aluatul la dimensiunea perfectă.
Utilizare: Este o idee bună să spălați blatul din silicon în apă caldă înainte de prima utilizare. Ștergeți-l întotdeauna înainte de utilizare.
Este indicat să-l presărați cu făină atunci când întindeți aluat și cu amidon comestibil atunci când întindeți fondant sau marțipan.
În timpul utilizării, aveți grijă să nu folosiți obiecte metalice, ascuțite (cum ar fi cuțitele), deoarece acestea vor tăia cu ușurință placa din silicon.
Silicon rezistent la căldură, deci se poate folosi și ca foaie de copt până la maim 260 ° C.